Solskydd

Hos oss hittar du flera olika typer av insynsskydd till fönster, dörrar och liknande ytor där du vill förhindra insyn eller skärma av för sol. Hos oss kan du även beställa persienner, lamellgardiner, panelgardiner, plisségardiner och hissgardiner. Välkommen in för att välja ur vårt breda sortiment.

________________________________________________

Linea fix prismafilm är en unik produkt som nu finns att tillgå i de nordiska länderna. Linea fix fäster med hjälp av statisk elektricitet på alla glasytor – helt utan klister. Filmen är lätt att sätta upp och kan flyttas och återanvändas i princip hur många gånger som helst.

Borta är gamla tiders problem med klisterfilm som alltid resulterade i fula veck och bubblor. Linea Fix ger alltid ett perfekt resultat! Välj bland ett flertal frostade eller färgade varianter. Med Linea fix prismafilm skapar Ni lätt och kostnadseffektivt snygga dekorationer och insynsskydd. Prismafilmen har ett antal unika egenskaper som gör den till ett naturligt val. Filmen har en unik plastformula vilken i kombination med filmens databeräknade prismor ger optiska effekter och snygga färgskiftningar.
Den avancerade framställningstekniken och den exklusiva råvaran ger er en prismafilm av allra högsta kvalité. Tillverkningen av denna ”Hightech” produkt sker i Japan. Genom sitt högklassiga utseende kan Linea Fix användas i de mest exklusiva miljöer.

Se här hur lätt det är och så bra det blir

____________________________________________________________

Luxaflex rullgardiner är en helt och hållet måttbeställd kollektion uppdelad i: mönstrade, enfärgade och mörkläggande & tekniska vävar. Du väljer mellan olika vävar, avslutningar, fasoneringar, kantband och dragknoppar. På så sätt designar du din egen rullgardin. Våra rullgardiner går att få med sidodrag, softraise, fjäder och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster. Sidodraget går att få i vit, grå, stål och svart. Många vävar i vår måttbeställda rullgardinskollektion går också att beställa som panelgardiner. Alla våra olika vävar finns presenterade i vår måttbeställda kollektionsbok som du finner i butiken.

Låt dig inspireras av en video från Kirsch