Tjäralin Färg

 

Tjæralin | Frøya | tjaralin.no

Frøya

Interiörfärg i högsta kvalitet med olika användningsområden och glans. I den här serien hittar du garanterat det du behöver när du ska förnya ditt hem. Exklusiv färg som täcker väl och gör renovering och förnyande till ett roligt projekt.

Frøya Tak & Vegg är en akrylbaserad, matt och vattenburen interiörfärg som kan användas på underlag som byggnadsplattor och glasfiberväv samt på underlag av puts, betong och spackel. Kan även användas på ytor som tidigare har målats med latexfärg eller matt, oljebaserad primer/färg. Tak & Vegg är tvättbar, enkel att applicera, sprutar inte och täcker väl.

Frøya Dør & List är en akrylbaserad, halvblank och vattenburen interiörfärg som kan användas på dörrar, lister, karmar, fönster, möbler och träpaneler. En exklusiv färg med god glans baserad på ny teknik. Färgen har mycket bra flyt, täcker väl och är enkel att applicera, samtidigt som den är slitstark.

Frøya Vegg & Panel är en silkesmatt och vattenburen interiörfärg som kan användas på underlag som byggnadsplattor, panel, glassfiber, miljöväv, tapeter, spackel, mur och betong. Det är en exklusiv färg som har ett mycket bra flyt och är enkel att applicera. Sprutar inte, täcker väl och är tvättbar.teknik. Färgen har mycket bra flyt, täcker väl och är enkel att applicera, samtidigt som den är slitstark.

26-04-2018_Marcopolo-4L_uten_bakgrunn_S.jpg

Marcopolo

En dekorativ färg som ger ett svagt metalliskt utseende. Kan användas på gips, spån, mur och plattor som har tapetserats tidigare. Produkten täcker med en strykning och kan appliceras med pensel, roller eller svamp. Underlaget bör vara grundat med en matt färg och ska vara slätt. Marcopolo finns i 5 basfärger: guld, silver, brons, koppar och aluminium. Finns även i en matt variant, Marcopolo Sable, i basfärgen silver. Alla basfärger kan användas som de är eller blandas i färgblandare. Marcopolo är vattenbaserad och torkar snabbt.